Οι ευχές του Νίκου Χατζηνικολάου για τη Φώφη Γεννηματά

Ο Νίκος Χατζηνικολάου έστειλε τις ευχές του στη Φώφη Γεννηματά μέσα από την εκπομπή του στον Realfm 97,8.

“Η είδηση που μας αναστάτωσε και μας συγκίνησε όλους χθες το απόγευμα ήταν η είδηση για την υγεία της Φώφης Γεννηματά, της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, που δίνει για άλλη μια φορά τη δική της μάχη, τη μάχη της υγείας της και που όλοι προσευχόμαστε να πάει καλά αυτή η μάχη, να αποδειχθεί η μαχήτρια Φώφη Γεννηματά για άλλη μια φορά νικήτρια” ανέφερε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

“Η οικογένειά της έχει αντιμετωπίσει πάρα πολλές φορές τον καρκίνο. Έχασε τον πατέρα της, τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά και την μητέρα της, την Κάκια Γεννηματά, επίσης σημαντική γυναίκα. Η ίδια έχει ήδη αντιμετωπίσει νικηφόρα στην πρώτη φάση την επάρατο ασθένεια, την ασθένεια που όμως όσο περνάνε τα χρόνια τόσο βελτιώνονται οι πιθανότητες που έχουμε όλοι απέναντί της, καθώς η επιστήμη κάνει βήματα και ελπίζουμε, ευχόμαστε ολόψυχα, προσεύχεται η ελληνική κοινωνία, η Φώφη Γεννηματά να ξανακερδίσει τη μάχη.

Είναι σκληρή, είναι δυνατή, το ξέρουμε, την έχουμε δει από την πολιτική της διαδρομή και έχουμε όλοι εμπιστοσύνη σε αυτήν ότι θα τα καταφέρει ξανά. Γιατί η φωνή της, η πολιτική της φωνή, είναι μια φωνή χρήσιμη στην πατρίδα. Θέλουμε σύντομα να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή, θέλουμε με τις παρεμβάσεις της, με την μαχητικότητά της αλλά και με τη μακρόχρονη πολιτική της εμπειρία να προσφέρει στην πατρίδα” πρόσθεσε.

“Της στέλνουμε σήμερα το πρωί την αγάπη μας, της στέλνουμε τις ευχές μας, της στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια. Να πάνε όλα καλά. Καλημέρα Πρόεδρε, σε σκεφτόμαστε όλοι” τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ