Οι απαγωγείς του Καραμολέγκου: Αυτό ήταν το σχέδιο

Οι απαγωγείς του Καραμολέγκου: Αυτό ήταν το σχέδιο

Όλο το σχέδιο της  απαγωγής του επιχειρηματία Μανώλη Καραμολέγκου περιέγραψαν  στην απολογία τους οι δυο κατηγορούμενοι, ένας 37χρονος και ένας 27χρονος από τη Μολδαβία, οι οποίοι πήραν ήδη το δρόμο για τις φυλακές.

Σύμφωνα με όσα ομολόγησαν  σκηνοθέτησαν τροχαίο στο Γέρακα για να παγιδεύσουν τον επιχειρηματία.  Ο 27χρονος προσποιήθηκε  ότι έπεσε από ένα μηχανάκι ενώ  ο 37χρονος ήταν κρυμμένος. Μόλις σταμάτησε ο Καραμολέγκος για να βοηθήσει και να δει τι συμβαίνει τον χτύπησε.

Ο τρίτος από τους απαγωγείς που διαφεύγει, άρπαξε τον χαρτοφύλακα με 6.000 ευρώ που είχε ο επιχειρηματίας μαζί του και εξαφανίστηκε. Γύρω στις δέκα το βράδυ τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ της Μερσέντες, τον μετακίνησαν προς την Πάρνηθα σε ένα δάσος και ο 37χρονος του είπε να τηλεφωνήσει και να πει ότι θέλει 2 εκατ. ευρώ.

“Πες ότι χτύπησες κάποιον σε τροχαίο και ότι οι αστυνομικοί για να σε καλύψουν θέλουν 2 εκατ. ευρώ”, του είπε. Ο Καραμολέγκος του υποσχέθηκε ότι θα έπαιρνε τον οικονομικό διευθυντή του. Μέσα στο  πορτμπαγκάζ  ο Μ. Καραμολέγκος αισθάνθηκε δυσφορία. Άρχισε να ξεκολλάει καλώδια και να χτυπάει το πορτμπαγκάζ.  Τελικά του άνοιξαν και παρέμειναν εκεί μέχρι τις πέντε τα ξημερώματα. Στη συνέχεια  τον έβαλαν στο πορτμπαγκάζ ενός ταξί όπου μαζί του μπήκε  και ο 37χρονος. Γύρω στις 11 τον μετέφεραν σε κρησφύγετο ενώ ο 27χρονος πήγε να αγοράσει 4 κινητά τηλέφωνα για τις επικοινωνίες….

Στο σχέδιο απαγωγής σύμφωνα με τους κατηγορούμενους δεν συμμετείχε γυναίκα… Πάντως ο 37χρονος ομολόγησε ότι εκείνος ήταν ο εγκέφαλος του σχεδίου και της εκτέλεσης της απαγωγής του Καραμολέγκου. Και οι δυο κατηγορούμενοι απολογούμενοι ζήτησαν συγνώμη από το επιχειρηματία και τα μέλη της οικογενείας του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ