Οχηματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού στη γραμμή Ωρωπός – Ερέτρια – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Οχηματαγωγό του Πολεμικού Ναυτικού “επιστρατεύτηκε” στη γραμμή Ωρωπός – Ερέτρια προκειμένου να αποφευχθεί νέα ταλαιπωρία των επιβατών, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύβοια έχει κοπεί στα δύο από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την περιοχή καθώς έχουν γκρεμιστεί τρεις γέφυρες. Η νότια Εύβοια έχει αποκοπεί στο Βασιλικό και μόνη επιλογή αυτή τη στιγμή είναι το ferryboat Ωρωπός – Ερέτρια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σχηματιστούν χθες ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα.

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.