Ο «Ξυπόλητος Πρίγκηψ» της Νέας Μάκρης: Έτσι εξαπατούσε τα θύματά του 61χρονος που παρίστανε τον ιδιοκτήτη κατασκευαστικής

Τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ είχε αποσπάσει από τα θύματά του ένας 61χρονος ο οποίος συνελήφθη στη Νέα Μάκρη. Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 7 ετών για απάτες κατ’ εξακολούθηση άνω των -120.000- ευρώ.

Ο 61χρονος συνελήφθη το πρωί της Τρίτη στη Νέα Μάκρη, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών και μετά από επισταμένες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 61χρονος με τη συνδρομή συνεργού, υποδυόμενος τον εύρωστο επιχειρηματία, εμφανίζονταν ψευδώς ως ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρείας που πραγματοποιούσε επενδύσεις στον τομέα των κατασκευών, τόσο σε διάφορα σημεία της χώρας όσο και σε Αραβικές χώρες.

Στο πλαίσιο της εγκληματικής του δράσης έλαβε προκαταβολικά μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά του, χωρίς να παραδώσει βεβαίως τα συμφωνηθέντα κατασκευαστικά έργα, επικαλούμενος οικονομικά προβλήματα.

Ο 61χρονος αποκόμισε συνολικά παράνομο περιουσιακό όφελος τουλάχιστον -1.000.000- ευρώ.   Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ