Ο Τάσος Ξιαρχό στη μάχη με τις φλόγες στην Πετρούπολη – Η συγκλονιστική του ανάρτηση

Στην προσπάθεια εθελοντών και πυροσβεστών να σβήσουν τη φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή στην Πετρούπολη, συνέδραμε ο Τάσος Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος και χορευτής, όπως και όλοι όσοι ήταν παρόντες στη φωτιά, έδωσαν μάχη με τις φλόγες και τελικά κατάφεραν να τις νικήσουν…

Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον καμένο λόφο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Τάσος Ξιαρχό συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Σήμερα βίωσα την λαίλαπα. Βρέθηκα σε μια θέα που η φωτιά κάλπαζε τη φύση και την ισοπέδωνε. Αποφασίσαμε με μερικά άτομα να κατέβουμε στο σημείο. Η Πυροσβεστική μας φώναζε πίσω. Πήραμε κλαδιά και όχι περισσότερα από 5 άτομα βαρούσαμε τις φλόγες. Κοίταξα ψηλά, από το λόφο μας κοιτούσαν δεκάδες. Τους φώναξα με πολύ άσχημο τρόπο να κατέβουν και ότι αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να τη σβήσουμε. Δεν ήταν κάτι τόσο τρομερό σε σχέση με το τι έχω δει στην τηλεόραση από αλλά σημεία, όμως το ρίγος που ένιωσα όταν όλοι μαζί σβήσαμε τη φωτιά, όταν όλοι κάναμε μια αλυσίδα ώστε να μεταφέρουμε τη μάνικα, με συγκίνησε και με έκανε να φορέσω το μαντίλι και το καπέλο καλά, ώστε να μην δουν τα δάκρυα μου. Μπορώ να πω όμως με λύπη πως, “πολλά μπράτσα” απλά κοιτούσαν και τρέμανε στη ιδέα. Ο ανδρισμός μπορεί να κρύβεται και σε μια γυναίκα. Όχι αναγκαία σε ανδρικό σώμα. Η @isabellepat στην άλλη πλευρά εντόπισε ένα άλογο. Το οποίο για ώρες προσπαθούσε να γαληνεύσει. Η επιλογή είναι δίκη μας. Και σήμερα επιλέξαμε να σώσουμε εκείνο το λόφο και τα καταφέραμε», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.