Ο Στεφανάκης εκπρόσωπος της ΠΑΕ Εθνικός στην ένσταση για το φύλλο αγώνα με τον Ηρόδοτο

Ο Στεφανάκης εκπρόσωπος της ΠΑΕ Εθνικός στην ένσταση για το φύλλο αγώνα με τον Ηρόδοτο

 

Αύριο στις 3 το μεσημέρι θα συζητηθεί η ένσταση της ΠΑΕ Εθνικός ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. κατά της εγκυρότητος του φύλλου αγώνος του ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρόδοτος – Εθνικός.

Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Στεφανάκης μαζί τον δικηγόρο της Π.Α.Ε. Αργύρη Λύβα. Η επιστράτευση του κ. Στεφανάκη σηματοδοτεί τη σημασία που δίνει η ΠΑΕ και ο πρόεδρος της Αλέξης Αγγελόπουλος στην αυριανή συζήτηση. 

Μιλώντας στο enikos.gr ο Αλέξης Στεφανάκης δήλωσε:  “Αύριο είναι μια σημαντική στιγμή για το ελληνικό ποδόσφαιρο προκειμένου να μην ξαναζήσουμε φαινόμενα βίας  που αποτέλεσμα έχουν φίλαθλοι μιας ομάδας μα χαροπαλεύουν για την ζωή τους και ποδοσφαιριστές να αναγκάζονται να υπογράψουν άρον άρον ένα φύλλο αγώνα προκειμένου να φύγουν ζωντανοί από το γήπεδο. Η αυριανή απόφαση σηματοδοτεί και καθορίζει τη στάση και τη βούληση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο τι ποδόσφαιρο θέλουμε επιτέλους να έχουμε και σε ποιες συνθήκες θα πρέπει να αρχίζει και να τελειώνει ένας αγώνας”.

 

Υπενθυμίζεται ότι στο εν λόγω παιχνίδι υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ο φίλαθλος του Εθνικού Κώστας Κατσούλης μετά από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι που δέχτηκε από οπαδούς του Ηρόδοτου με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για παραπάνω από 15 λεπτά. Η απόφαση αναμένεται εντός της επόμενης εβδομάδας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ