Ο Σταμπούλος καταγγέλλει απόπειρα εξόντωσης της οικογένειάς του

Ο Σταμπούλος καταγγέλλει απόπειρα εξόντωσης της οικογένειάς του

Δεν θα μεταφερθεί τελικά στον Κορυδαλλό ο Αντώνης Σταμπούλος, που κατηγορείται για θέματα τρομοκρατίας και θεωρείται στενός συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη.

Ο 31χρονος, η μεταγωγή του οποίου έχει μετατραπεί σε πραγματικό θρίλερ, το βράδυ κρατήθηκε στη Διεύθυνση Μεταγωγών της ΕΛΑΣ και, σε λίγη ώρα, αναμένεται να ξεκινήσει η μεταγωγή του στις φύλακες Λάρισας.

Και αυτό γιατί κρίθηκε πως για λόγους ασφαλείας δεν θα έπρεπε να εγκλειστεί στον Κορυδαλλό, όπου υπάρχουν αρκετοί προφυλακισμένοι που συνδέονται με τρομοκρατία.

Την ίδια ώρα, ο Αντώνης Σταμπούλος με κείμενό του που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, ανέφερε πως ξεκινά απεργία πείνας και δίψας, διαμαρτυρόμενος για το ενδεχόμενο να μεταφερθεί σε φύλακες της επαρχίας κι όχι στον Κορυδαλλό.

Ο Σταμπούλος καταγγέλλει απόπειρα «εξόντωσης» της οικογένειάς του, η οποία θα πρέπει να διανύσει μεγά��η απόσταση, προκειμένου να τον επισκεφτεί, αλλά και προσπάθεια τη «δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου του» για την υπεράσπισή του.

Ταυτόχρονα, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της γιάφκας του Επαναστατικού Αγώνα με την αντιτρομοκρατική να εστιάζει στις περιοχές της Κυψέλης και των Πατησίων. Αυτό που βοηθά τις έρευνες είναι τα κλειδιά που βρέθηκαν στην κατοχή του Σταμπούλου με τις αρχές να θεωρούν πως ένα από αυτά θα τους οδηγήσει στο οπλοστάσιο της οργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Aπεργία πείνας και δίψας αρχίζει ο Σταμπούλος

Στις φυλακές Λάρισας ο Σταμπούλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ