Ο Ρουβίκωνας στοχοποιεί τον δήμαρχο Τήνου μετά τις συλλήψεις

Στο στόχαστρο του Ρουβίκωνα βάζει τον δήμαρχο Τήνου με ανάρτησή του στο Facebook μέλος της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή του στο Facebook προαναγγέλλει την πρόθεση του «Ρουβίκωνα» να αξιοποιήσει εις βάρος του την τουριστική σεζόν της Τήνου. Στόχος είναι να δυσφημιστεί το πρόσωπο του δημάρχου της, εναντίον του οποίου καταφέρεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, στους χιλιάδες επισκέπτες του νησιού.

Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Ιδού τα καραγκιοζιλίκια τους. Μετέφεραν τους συντρόφους μας με ολόκληρο κομβόι μπάτσων λες και έχουν συλλάβει τζιχαντιστές. Από κοντά και η αντιδήμαρχος βέβαια. Οι σύντροφοι-σες θα περάσουν τελικά αύριο στις 10 αυτόφωρο και θα κρατηθούν σήμερα στην Σύρο. Θα υπάρχει πολιτική αγωγή από αυτόν τον αλήτη το δήμαρχο Τήνου. Αυτός ο αλήτης βέβαια πρέπει να ξέρει τα εξής: Τώρα που ξεκινάει η τουριστική σεζόν, θα μοιράζουμε σε όλους τους επιβάτες-τουρίστες που μπαίνουν στο πλοίο για Τήνο κείμενο με το όνομά του και τη φωτογραφία του, όπου θα αναφέρεται ως ηθικός αυτουργός για το θάνατο των δύο οδοκαθαριστών. Το κείμενο θα είναι πολύγλωσσο. Σύντομα θα βγει και ηλεκτρονική αφίσα με την φωτογραφία και τα στοιχεία του για να κοινοποιηθεί και διακινηθεί πανελλαδικά. Θα γίνει διάσημο σε όλη την χώρα αυτό το ρεμάλι. Όλοι οι φίλοι-ες μας στο Facebook καλό θα ήταν να βοηθήσουν στην κοινοποίηση των στοιχείων του».

Δείτε την ανάρτηση:

Πηγή πληροφοριών: lawandorder.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ