Πέτρος Φιλιππίδης: Χωρίς τον ηθοποιό ξεκινά η δίκη – Το πρόβλημα υγείας και η δήλωση του δικηγόρου του για αναπηρικό καρότσι

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα παραστεί αύριο στο δικαστήριο. Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και είναι τόσο καταβεβλημένος σωματικά που δεν μπορεί ούτε να περπατήσει.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ξεκινά αύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου, ωστόσο ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό” δήλωσε πως πρόκειται να ζητήσει να γίνει διακοπή για λίγες ημέρες. Ο λόγος είναι ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση να παραστεί στο δικαστήριο λόγω της υγείας του. Όπως τόνισε ο γνωστός ποινικολόγος, ο ίδιος πιστεύει ότι αυτή η δίκη πρέπει να γίνει παρουσία του ηθοποιού ακόμη και αν χρειαστεί να πάει στο δικαστήριο με αναπηρικό καροτσάκι.

“Αύριο ο κ. Φιλιππίδης δεν είναι σε θέση σωματικά να έρθει στο δικαστήριο” δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος τονίζοντας ότι από αυτή τη δίκη θα κριθεί η προσωπική του ελευθερία, ίσως και η ζωή του.

“Από τη στιγμή που δεν θα είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν θα ξεκινήσει η δίκη. Θα ζητήσω διακοπή της δίκης, όχι αναβολή. Μετά, αν δεν μπορεί να έρθει θα τον παρακαλέσω έστω και με καροτσάκι να έρθει, διότι η δίκη χωρίς να είναι παρών ο Φιλιππίδης όπως καταλαβαίνετε δεν θα είναι δίκη, θα είναι παρωδία” πρόσθεσε.

“Δεν είναι σε θέση σωματικά να είναι στο δικαστήριο και σας το λέω για να μην μπείτε στον κόπο να περιμένετε τον Πέτρο Φιλιππίδη” επανέλαβε ο δικηγόρος του διευκρινίζοντας πως δεν πρόκειται για θέμα ψυχολογίας αλλά για παθολογικό πρόβλημα. “Ακόμη και με καροτσάκι θα έρθει” τόνισε.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ