“Ο Peanut εν δράσει” – H ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού – ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ο Peanut, ο σκύλος που υιοθέτησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ζει τους τελευταίους έξι μήνες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Oι άνθρωποι στο Μέγαρο Μαξίμου διασκεδάζουν με την παρέα του Peanut και να παίζουν συνεχώς μαζί του, καθώς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στις αξιολάτρευτες πόζες του.

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, βρέθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου και ασχολήθηκε και εκείνος με τον Peanut, ο οποίος φαίνεται να έχει εγκλιματιστεί πλήρως στο νέο του περιβάλλον.

“Ο Peanut εν δράσει” έγραψε στο Instagram, o Νίκος Ρωμανός, ανεβάζοντας και τρεις φωτογραφίες με τον χαριτωμένο σκύλο, ο οποίος έπαιζε με ένα παπούτσι.

peanut

peanut

peanut

 

Μητσοτάκης – Heger: Το απρόοπτο με τα γαβγίσματα του Peanut που διέκοψε τις δηλώσεις

Ένα ξαφνικό αλλά ευχάριστο απρόοπτο συνέβη κατά τις κοινές δηλώσεις που έκαναν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σλοβάκο Πρωθυπουργό, Eduard Heger, στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο Peanut άρχισε να γαβγίζει την ώρα που μιλούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αποσπώντας την προσοχή του.

Ο Πρωθυπουργός τότε διέκοψε τις δηλώσεις του και απευθυνόμενος με χαμόγελο προς τον Σλοβάκο ομόλογό του τού εξήγησε ότι «Αυτό είναι ο σκύλος, τον οποίο πρόσφατα υιοθετήσαμε και ο οποίος ενίοτε είναι λίγο φασαριόζος. Αλλά είναι η πρώτη φορά που παρεμβαίνει σε συνέντευξη Τύπου. Συνήθως μας υποδέχεται στην πόρτα και είναι πιο ευγενής».

Το περιστατικό προκάλεσε χαμόγελα και στους δύο πρωθυπουργούς.

Δείτε τι συνέβη στο ΒΙΝΤΕΟ μετά το 5.50′:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ