Ο πατέρας του 11χρονου Μάριου για την αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου: Η ζωή του παιδιού μου δεν μετριέται με κανένα χρηματικό ποσό – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πατέρας του 11χρονου Μάριου, που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα μέσα στο προαύλιο του σχολείου του στο Μενίδι, είπε ότι “πρέπει να αποδοθούν ευθύνες”.

“Ένα καινούργιο συμβάν ήρθε να διαψεύσει όλους αυτούς που θέλουν να παρουσιάσουν μία κατάσταση ωραιοποιημένη και ότι η εγκληματικότητα έχει μειωθεί. Στην ουσία τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι σφαίρες πέφτουν βροχή” σημείωσε ο πατέρας του άτυχου Μάριου, κ. Θανάσης Σουλούκος, μιλώντας στο Ε, σχετικά με τη σφαίρα που βρήκαν μαθητές στο προαύλιο του σχολείου που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος.

Αναφερόμενος στην αγωγή που κατέθεσε εκείνος και η σύζυγός του κατά του ελληνικού Δημοσίου και μέσω της οποίας ζητούν 2 εκατ. ευρώ για ψυχική οδύνη, καθώς θεωρούν ότι οι παραλείψεις του ελληνικού Κράτους ήταν εκείνες οι οποίες συνετέλεσαν ώστε να διατηρηθεί η εγκληματικότητα στην περιοχή και να οδηγηθεί η κατάσταση σε τραγικά περιστατικά, όπως αυτό του θανάτου του παιδιού τους δήλωσε: “Η ζωή του παιδιού μου δεν μετριέται με κανένα χρηματικό ποσό. Ας είχα το παιδί μου και δεν ήθελα απολύτως τίποτα άλλο. Η οργή μας είναι μεγάλη, ο πόνος μας είναι τεράστιος. Δολοφόνησαν το παιδί μας. Πρέπει να αποδοθούν ευθύνες σε όλους αυτούς” και πρόσθεσε:

“Έχουν περάσει 10 μήνες από την ημέρα που έγινε το τραγικό συμβάν, κανείς δεν πήρε ένα τηλέφωνο, κανείς δεν έστειλε μία συλλυπητήρια επιστολή σε αυτή τη μάνα. Μόνο η κ. Γεννηματά έδωσε συλλυπητήρια σε αυτή τη μάνα και για αυτό την ευχαριστώ δημοσίως”.

Δείτε το βίντεο από το Ε:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ