Ο πατέρας της Καρολάιν για τον συζυγοκτόνο: Είναι δειλός – Περίμενε να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε

Τα δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ που θέλουν τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να εμπλέκεται σε παράνομες δραστηριότητες κλήθηκε να σχολιάσει ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, ο οποίος μίλησε στο mega και για τη νέα καθημερινότητα της μικρής Λυδίας. Ο ίδιος αναφέρθηκε με πολύ γλυκά λόγια για την εγγονή του και υποστήριξε ότι θέλει να την μεγαλώσει ώστε να μοιάζει στην κόρη που έχασε τόσο άδικα.

«Το κορίτσι είναι καλά και είναι χαρούμενο, είναι με τη γιαγιά της και είναι χαρούμενη», δήλωσε για τη μικρή Λυδία και πρόσθεσε: «Όλοι την αγαπούν εδώ. Είναι με την Σούζαν, την κάνει μικρές βόλτες. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να φροντίσω την εγγονή μου και να μεγαλώσει έτσι ώστε να μοιάζει στη μητέρα της». Ο κ. Κράουτς, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτά. Σε ερώτηση αν η εγγονή του μοιάζει με την Καρολάιν, υποστήριξε: «Είναι ίδια με τη μητέρα της, θα είναι μία πανέμορφη κυρία μόλις μεγαλώσει».

Ερωτηθείς για το αν έχει κάποια ιδέα για τα κίνητρα της δολοφονίας της κόρης του, είπε: «Φοβάμαι ότι δεν μπορώ να συζητήσω για τα κίνητρά του. Νομίζω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όταν ο δολοφόνος καταδικαστεί σε ισόβια. Αυτό νομίζω», είπε και πρόσθεσε: «Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι, θα το είχε αναφέρει και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν».

«Αυτό που το κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός», ανέφερε ακόμη για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και πρόσθεσε: «Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.