Ο πατέρας της 22χρονης στην υπόθεση Ξηρού: Έχω να τη δω 2 μήνες

Εδώ και δύο μήνες έχει να εμφανιστεί στο πατρικό της στο Αίγιο η 22χρονη Αγγελική που φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση Ξηρού και αναζητείται απο την αστυνομία. Ο πατέρα της, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και αντιδήμαρχος Αιγίου, είπε σε δημοσιογράφο του Antenna και του dete.gr: “Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί μου. Και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ως πατέρας με ενδιαφέρει πρώτα αυτό. Πιστεύω ότι η Αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Το παιδί μου να είναι καλά και να βρεθεί. Χθες είδα την φωτογραφία της στην τηλεόραση. Πήγα αμέσως και δήλωσα την εξαφάνισή της στην Αστυνομία”.

Η κόρη του σπούδαζε στην Κομοτηνή, είχε όμως να εμφανιστεί στο Αίγιο εδώ και δύο μήνες. Μία θεία της Αγγελικής δήλωσε πως η 22χρονη παραμένει ακόμη παιδί. Και ίσως αυτή η παιδικότητα να την παρέσυρε. Στην οικογένεια έχουν βάσιμες υποψίες για το τι μπορεί να συνέβη, ωστόσο περιμένουν την λύση του μυστηρίου όταν θα βρεθεί η κοπέλα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα filodimos.gr, το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, παρουσία εισαγγελέως, στο σπίτι της οικογένειας σε συνοικία του Αιγίου. Έρευνες πραγματοποιούνται και στο χωριό απ’όπου κατάγεται η οικογένεια.

Το σπίτι κυριολεκτικά “ξεσκονίστηκε” καθώς οι αστυνομικοί αναζητούσαν στοιχεία για την Αγγελική.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί μίλησαν με τον πατέρα της 22χρονης ο οποίος όμως δήλωσε πως η κόρη του είχε να εμφανιστεί στο σπίτι δύο μήνες.

 

 

Διαβάστε επίσης

“Καθαρά” τα όπλα που εντοπίστηκαν στη γιάφκα της Αναβύσσου

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ