Ο Πάνος Σόμπολος στον ANT1 για την εκτέλεση Στεφανάκου – Φόβος για αλληλοεξόντωση των “φατριών” της νύχτας – ΒΙΝΤΕΟ

Ο “πρύτανης” του αστυνομικού ρεπορτάζ, Πάνος Σόμπολος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την μαφιόζικη εκτέλεση του πρώην βαρυποινίτη, Βασίλη Στεφανάκου.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κύριος Σόμπολος για τον λεγόμενο “νονό των νονών” τον οποίο γνώριζε καλά “ο Στεφανάκος ήταν σημαντικότατος άνθρωπος στον κόσμο της νύχτας. Έχω ασχοληθεί μαζί του επί σειρά ετών καθώς είχε κατηγορηθεί για πολλές υποθέσεις. Από εκβιασμούς και δολοφονίες μέχρι την απόδραση με ελικόπτερο του Αλκετ Ριζάϊ και την απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ήταν ομιλητικός, ήταν από τους ανθρώπους που όταν το έπαιρνες τηλέφωνο έβγαινε και μιλούσε, είχε επαφές. Ακόμα και όταν ήταν μέσα στη φυλακή είχε σχέσεις. Και με τους ποινικούς κρατούμενους και με τους πολιτικούς κρατούμενους. Με τον Ξηρό και με τους “Πυρήνες”.

Στην επισήμανση του Νίκου Χατζηνικολάου πως τελικά η δολοφονία του δείχνει πως δεν είχε εγκαταλείψει την προηγούμενη δράση του στην παρανομία μετά την αποφυλάκισή του ο Πάνος Σόμπολος πρόσθεσε “πολλοί λένε πως δήθεν εγκαταλείπουν αλλά δεν το κάνουν. Κάποιοι λένε πως θα γυρίσουν σελίδα και θα ξεφύγουν από την παρανομία αλλά μόλις βγαίνουν από την φυλακή δεν τον κάνουν.

Ο Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου, αφού έμεινε στη φυλακή 9 χρόνια. Φαίνεται ότι συνέχισε την προηγούμενη δράση του. Δεν ασχολήθηκε με την μάντρα αυτοκινήτων που είχε.

Φόβος για αλληλοεξόντωση των “φατριών της νύχτας”

Στη συνέχεια ο κύριος Σόμπολος είπε πως μετά την δολοφονία Στεφανάκου “υπάρχει φόβος για αλληλοεξόντωση των λεγόμενων “φατριών της νύχτας“. Γι΄αυτό πολλοί κρατούμενοι λένε καλύτερα μέσα στη φυλακή παρά έξω”.

Τι ερευνά η αστυνομία

Αυτή τη στιγμή η αστυνομία στρέφει τις έρευνές της προς δύο κατευθύνσεις επεσήμανε ο κύριος Σόμπολος. “Το πρώτο που ψάχνουν οι αστυνομικοί με ποιους είχε πόλεμο και κόντρα η ομάδα Στεφανάκου. Το δεύτερο που ψάχνουν είναι οι δολοφόνοι που πληρώθηκαν για να εκτελέσουν το “συμβόλαιο θανάτου”.

Μείζον θέμα μεταξύ των φατριών αυτών είναι ποιος θα κάνει κουμάντο. Ποιος θα έχει τον έλεγχο. Ξέρουν ότι τα χρόνια τους είναι μετρημένα. Ακόμα και μέσα στη φυλακή αλληλοεξοντώνονται για αυτό. Το θέμα τους είναι ποιος θα ελέγξει τα καλύτερα μαγαζιά με τα περισσότερα λεφτά. Βέβαια δύσκολα μιλάνε, δύσκολα σπάει η ομερτά”.

Τέλος ο Πάνος Σόμπολος ανέφερε πως η ΕΛ.ΑΣ έχει στοιχεία για να φτάσει στους δολοφόνους.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ