Ο νεαρός ρομά “Σουμάχερ”…

Ο νεαρός ρομά “Σουμάχερ”…

 

Χθες βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός ρομά κινούταν με υπερβολική ταχύτητα στη νότια πλευρά της Λαμίας.

« Στην αρχή έπαθα σοκ γιατί νόμισα ότι το αυτοκίνητο είναι χωρίς οδηγό. Τελικά κατάλαβα ότι ένα μικρό παιδί ήταν στο τιμόνι. Δεν ξέρω πως έβλεπε γιατί το κεφάλι του δεν έβγαινε πάνω από το τιμόνι...», αναφέρει αναγνώστης του LamiaReport, που περπατούσε στη Λ. Ελευθερίας.

Το αυτοκίνητο συνέχισε την «διαταραγμένη» πορεία του προς το Παγκράτι, με αποτέλεσμα ο ανήλικος ρομά κάποια στιγμή να χάσει τον έλεγχο, μπαίνοντας από την οδό Φαλάρων στην οδό Μακεδονίας και να χτυπήσει με δύναμη πάνω στο πεζοδρόμιο μέχρι το αυτοκίνητο να ακινητοποιηθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα μικρό παιδί να κατεβαίνει και να φεύγει τρέχοντας. Δεν θα ήταν πάνω από 10 – 12 ετών, όπως είπαν. Μάλιστα παραλίγο να πέσει πάνω στο αυτοκίνητο μιας κοπέλας που είχε παρκάρει λίγα μέτρα πιο πέρα.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και η τροχαία. Αυτό που έκανε εντύπωση σε όλους ήταν το ποτήρι με τη μπύρα πάνω στο ταμπλό, που δεν είχε χυθεί.

« Προφανώς δεν άφησε από τα χέρια του το ποτήρι με τη μπύρα για να μην χυθεί. Ίσως και γι αυτό να έχασε τον έλεγχο. Είχε μέσα και σακουλάκι με πατατάκια…», δήλωσε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες, αδυνατώντας να πιστέψει αυτό που βλέπει.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ