Ο Κώστας Μπακογιάννης για την επίθεση στην πλατεία Αγίου Παύλου: Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα

Στην ένταση που επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αγίου Παύλου, αναφέρθηκε σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

«Στον Άγιο Παύλο, η είδηση δεν βρίσκεται στις φωνές των λίγων στημένων μπαχαλάκηδων, αλλά στη συζήτηση με τους πολλούς. Στην επαφή με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Με αυτά ασχολούμαστε. Και αυτά δεν λύνονται με καφέδες… Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα.», ανέφερε στην ανάρτησή του ο κ. Μπακογιάννης.

Να θυμίσουμε πως ο Κώστας Μπακογιάννης είχε μεταβεί στην περιοχή προκειμένου να συναντηθεί με σύλλογο κατοίκων, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί για την καταγραφή των προβλημάτων της Αθήνας. Αφού συναντήθηκε και συνομίλησε με τους κατοίκους, ο Δήμαρχος Αθηναίων στη συνέχεια έκανε βόλτα στην πλατεία Αγίου Παύλου. Εκεί, άγνωστοι που είχαν ειδοποιηθεί για την παρουσία του, συγκεντρώθηκαν στο σημείο και οργανωμένα του επιτέθηκαν λεκτικά, ενώ πέταξαν προς το μέρος του και καφέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπακογιάννης για να μην προκληθεί μεγαλύτερη ένταση αποχώρησε από το σημείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάτοικοι της περιοχής αποδοκίμασαν τους δράστες.

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.