Ο Κεχαγιόγλου στον ΑΝΤ1 για την 19χρονη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ: “Δηλώνει αθώα” – ΒΙΝΤΕΟ

«Έχουν ήδη προχωρήσει οι διαδικασίες και μέσω της μεσολάβησης του προξένου στο Χονγκ Κονγκ, θα μιλήσουμε τη Δευτέρα στο τηλέφωνο με την 19χρονη», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με 2,5 κιλά κοκαΐνης στο Χονγκ Κονγκ.

Τη νεαρή επισκέφτηκε στη φυλακή ο πρόξενος της Ελλάδας στο Χονγκ Κονγκ, Ιωάννης Μαλούκος. Στη συνάντησή τους η κοπέλα δήλωσε αθώα.

«Είμαι αθώα, δεν ήξερα για την ποσότητα των ναρκωτικών που μετέφερα», είπε η 19χρονη στον Γενικό Πρόξενο, όπως ανέφερε ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

«Κάθε στιγμή που περνά πείθομαι ότι έπεσε θύμα», είπε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος και περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης σημείωσε ότι, «στην Αιθιοπία παρελήφθη το σακίδιο που περιείχε επιμελώς κρυμμένη την ποσότητα», συμπληρώνοντας ότι, «αυτό που μένει να απαντηθεί είναι πώς την παρέλαβε και ποιος της την έδωσε».

Η 19χρονη δεν έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συμβαίνει «το λυπηρό είναι ότι αισθάνθηκε ότι είναι σε άλλο κόσμο, θεωρεί ότι η σύλληψή της είναι κάτι προσωρινό και θα γυρίσει στο σπίτι της σε λίγο καιρό», είπε ο δικηγόρος της, μεταφέροντας τις σκέψεις της, ενώ πρόσθεσε ότι «δεν γνωρίζει τις ποινές της εκεί νομοθεσίας».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ