Ο καιρός σήμερα

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα ορεινά της Θράκης περιμένουμε την σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 24 έως 34 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 16 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 25 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 24 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βορειοδυτικό και Νότιο Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και στο Σαρωνικό πρόσκαιρα έως μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας περιμένουμε σήμερα και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ