Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες περιμένουμε σήμερα.

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 17 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Πελάγη

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς και στα βόρεια μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Αττική

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε τη Μεγάλη Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Σαρωνικό ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με σημαντική εξασθένηση μετά το απόγευμα.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε τη Μεγάλη Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ