Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα 

 

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις που θα είναι περισσότερες στην Κρήτη και κατά τόπους στα ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 23 ��αθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα Δωδεκάνησα να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και κατά τόπους στις Κυκλάδες και το Ανατολικό Κρητικό θυελλώδεις. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα βόρεια του νομού, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα και μετά.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Πηγή: ΑΜΠΕ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ