Ο καιρός σήμερα

Άστατο καιρό στη Βόρεια Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Πελοπόννησο με βροχές και τοπικές καταιγίδες και νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας, περιμένουμε σήμερα. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες στα δυτικά. 

Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 21 στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο Ανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί μέτριοι και στα βόρεια τοπικά ισχυροί.

Νεφώσεις με βροχές στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι και στο Νότιο Ευβοϊκό ισχυροί. 

Λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και στα ανοιχτά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Πηγή: meteo.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ