Ο καιρός σήμερα

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, περιμένουμε σήμερα. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 23 στη Νότια Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 23 βαθμούς. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Αραιές νεφώσεις με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Πηγή: meteo.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ