Ο γνωστός δραπέτης-τραγουδιστής “ξαναχτύπησε”: Τώρα παριστάνει τον συνάδελφο του… Τσιόδρα

Να επωφεληθεί από τον θετικό αντίκτυπο που έχει στον κόσμο η προβολή του Σωτήρη Τσιόδρα, θέλησε ο παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών Κωνσταντίνος Γιαλούρης ή Δαναός παριστάνοντας τον συνάδελφο του καθηγητή λοιμωξιολογίας, σύμφωνα με την Espresso. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο 46χρονος τραγουδιστής και επί 18 χρόνια δραπέτης των φυλακών εμφανίστηκε στις αρχές Απριλίου σε ηλικιωμένο, ο οποίος διέθετε το διαμέρισμά του προς ενοικίαση μέσω Airbnb και του συστήθηκε ως λοιμωξιολόγος από τη Θεσσαλονίκη με «βαρύ» βιογραφικό και διασυνδέσεις, ο οποίος είχε τάχα κληθεί από τον Ευαγγελισμό για να παράσχει τις γνώσεις του στην αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τα έξοδά του καλύπτονται από το νοσηλευτικό ίδρυμα και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του ακινήτου να τον διευκολύνει παραχωρώντας του έναν φορητό υπολογιστή για να αποφύγει να μεταφέρει την οικοσυσκευή του, όπως του ανέφερε.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Γιαλούρης είπε στον ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του διαμερίσματος ότι δήθεν διατηρεί διασυνδέσεις με πολιτικά πρόσωπα, γνωστούς δημοσιογράφους και άλλες προσωπικότητες κύρους. Η συμφωνία ολοκληρώθηκε με τη διάθεση του διαμερίσματος για έναν μήνα και αφού ο «λοιμωξιολόγος» έδωσε την αστυνομική του ταυτότητα στον ιδιοκτήτη, πήρε το κλειδί του αυτοκινήτου και τον φορητό υπολογιστή.

Όμως ο καιρός περνούσε και τα χρήματα για την καταβολή του ενοικίου δεν είχαν κατατεθεί στον λογαριασμό του ιδιοκτήτη, με τα τηλεφωνήματα του προς τον «ευυπόληπτο λοιμωξιολόγο» να πυκνώνουν, όπως αναφέρει η Espresso. Τότε, για να κάμψει τις όποιες ανησυχίες του ηλικιωμένου, του έστειλε μέσω εφαρμογών φωτογραφίες του με πρόσωπα της πολιτικής ζωής με πλούσια ιστορία στον κοινοβουλευτισμό και έντονη παρουσία στα ΜΜΕ.

Ωστόσο, η ανησυχία του συνταξιούχου άρχισε να εντείνεται όταν ο «λοιμωξιολόγος» του έκλεισε ραντεβού στο διαμέρισμα για να του παραδώσει τα κλειδιά και τον φορητό υπολογιστή, αλλά όταν πήγε δεν τον βρήκε εκεί. Τότε, ο ηλικιωμένος επικοινώνησε με το νοσοκομείο αναζητώντας τον, για να ενημερωθεί εμβρόντητος ότι στον Ευαγγελισμό δεν υπήρχε σχέση εργασίας με συμβεβλημένο λοιμωξιολόγο με τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του.

Από τη διαδικτυακή έρευνα που έκανε ο ηλικιωμένος διαπίστωσε ότι ο 46χρονος ήταν γνωστός για τις απάτες του και απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές καταγγέλλοντας τον μαϊμού λοιμωξιολόγο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είναι αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον του και να διεκδικήσει τα αντικείμενα που του έχει παρακρατήσει.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.