Ο Γιάννης Μώραλης στον ΑΝΤ1 για τον Μαρινάκη, τον κορονοϊό και τα μέτρα στον Πειραιά – ΒΙΝΤΕΟ

Ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Μώραλης μίλησε στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα μέτρα που λαμβάνονται στην πόλη, τον επικείμενο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γουλβς και τον Βαγγέλη Μαρινάκη που κόλλησε κορονοϊό.

“Προφανώς κόλλησε τον ιό κατά την παραμονή του στην Αγγλία, ευτυχώς έκανε τρία πράγματα κατά την άποψή μου σωστά, πήγε αμέσως να ελεγχθεί, βρέθηκε θετικός, δημοσιοποίησε ότι νοσεί, που είναι κάτι πολύ θετικό. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό και να το δηλώνουμε. Και το τρίτο έδωσε και τις δικές του συμβουλές προσωπικές, να ακούμε τους γιατρούς και να τηρούμε όλα τα μέτρα υγιεινής που πρέπει. Ψυχραιμία, θέλει ηρεμία, ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Θα την αντιμετωπίσουμε όπως όλες οι χώρες, με ωυχραιμία πρώτα απ’ όλα” σημείωσε για τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο κ. Μώραλης.

Σχετικά με τον αγώνα της Πέμπτης, είπε “ζούμε πρωτόγνωρη κατάσταση. Εμείς θεωρούμε ότι ο αγώνας θα γίνει κανονικά χωρίς θεατές φυσικά. Επειδή όμως ζούμε πρωτόγνωρη κατάσταση και οι εξελίξεις ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα αλλάζουν τις αποφάσεις, θα πρέπει να περιμένουμε. Όμως, θεωρώ ότι με τα δεδομένα που έχουμε τώρα ο αγώνας την Πέμπτη θα παιχθεί κανονικά. Ελπίζω να μην γίνει κάτι χειρότερο να ανατρέψει αυτόν τον σχεδιασμό. Πρώτα είναι η υγεία του κόσμου, μετά η οικονομία, και τρίτο, μια παράμετρος είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα. Νομίζω ότι με τα δεδομένα που έχουμε ο αγώνας θα γίνει κανονικά”.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ