Ο δήμαρχος της Αμφίπολης στο enikos.gr για τον Αμερικανό πρέσβη

Ενοχλημένος για το γεγονός ότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά με την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στον τύμβο Καστά στην Αμφίπολη εμφανίστηκε ο δήμαρχος Αμφίπολης Κωνσταντίνος Μελίτος μιλώντας στο enikos.gr για το περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα.

O Αμερικανός πρέσβης συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα θέλησε να επισκεφτεί τον τύμβο Καστά ωστόσο στην περιοχή βρίσκονταν σε εξέλιξη προγραμματισμένες εργασίες στο αγροτικό δίκτυο και ο δρόμος που οδηγούσε στο σημείο, ήταν κλειστός.

«Δεν είχα ενημερωθεί για την επίσκεψη του πρέσβη. Ο δρόμος ήταν κλειστός για λόγους ασφαλείας» υποστήριξε ο δήμαρχος Αμφίπολης στο enikos.gr.

O κ. Μελίτος επεσήμανε ότι τελικά το μηχάνημα που έκλεινε το δρόμο απομακρύνθηκε προκειμένου να περάσει ο Αμερικανός πρέσβης, δεν έκρυψε ωστόσο τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι κανείς δεν τον ενημέρωσε για την επίσκεψη τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν είναι δυνατό να μην ενημερώνομαι για τις επισκέψεις, ειδικά σε έναν χώρο που γίνονται εργασίες. Την επόμενη φορά που δεν θα ενημερωθώ θα κλείσω σκόπιμα το δρόμο. Σχεδιάζουμε επίσης να τοποθετήσουμε μπάρες ασφαλείας στο σημείο». 

Διαβάστε επίσης:

Επεισόδιο στην Αμφίπολη – Ο δήμαρχος εμπόδισε την επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.