Ο δήμαρχος Δράμας για την κατεδάφιση του “σκοπευτηρίου” της Άννας: Έτυχε…

«Η δρομολόγηση αυτών των κινήσεων ήταν πολύ πιο μπροστά, έχουν τελειώσει οι διαδικασίες και είναι ζήτημα ημερών να εγκαταστήσουμε και τη συγκεκριμένη μονάδα. Έτυχε χρονικά, αν δείτε τη λειτουργία ενός δήμου τότε θα καταλάβετε τι εννοώ» δήλωσε ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος αναφερόμενος στην κατεδάφιση της πρόχειρης κατασκευής όπου προπονούνταν η χρυσή ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και στην εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Ελισάβετ Σαλαμάρα.

«Ξηλώνουμε την αδιαφορία της πολιτείας, γιατί δεν είναι δυνατόν μία Ολυμπιονίκης ή μία νέα κοπέλα να προπονείται σε αυτούς τους χώρους» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μαμσάκος και σημείωσε ότι: «Δεν είναι δυνατόν την αδιαφορία της επίσημης πολιτείας να τη φορτώνεται μία αθλήτρια και οι γονείς της».

«Εμείς αυτό που κάναμε για να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε την Άννα, αλλά και όλα τα παιδιά τα οποία θα ασχοληθούν με τον αθλητισμό ήταν να καθαρίσουμε αυτούς του χώρους και μάλιστα το γνώριζε πολύ καλά και ο πατέρας της Άννας, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

«Έχουμε πάρει μία ομόφωνη απόφαση από τον δήμο Δράμας για την προμήθεια μίας κατασκευής, κοντέινερ σύγχρονων προδιαγραφών και ένα σκοπευτήριο για να μπορέσουμε να το εγκαταστήσουμε σε αυτόν τον χώρο και να ασχολούνται με τον αθλητισμό τα νέα παιδιά» πρόσθεσε ο δήμαρχος Δράμας.

Ακούστε το ηχητικό:

Δείτε επίσης:

Κατεδάφισαν το πρόχειρο σκοπευτήριο της Άννας Κορακάκη – ΦΩΤΟ

“Πιστεύαμε πολύ στην Άννα” λένε η μητέρα και ο αδελφός της Κορακάκη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των συγγενών της Κορακάκη στη Δράμα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.