Λάρισα: Ο διαρρήκτης «superman» που σκαρφάλωσε σε 25 διαμερίσματα και η «τσιλιαδόρος» φίλη του

Σε τρία χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε χθες ο διαρρήκτης «superman» που είχε εξελιχθεί σε πονοκέφαλο για τις αστυνομικές αρχές.

Όπως αναφέρει το thessalia.gr, ο 29χρονος Βούλγαρος είναι δεινός αναρριχητής, καθώς από τους ακάλυπτους χώρους πολυκατοικιών κατάφερνε από τις σωληνώσεις του φυσικού αερίου και τις υδρορροές να αναρριχηθεί μέχρι και τον 3ο και 4ο όροφο πολυκατοικιών για να κλέψει χρήματα και χρυσαφικά.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον καταδίκασε σε τρία χρόνια φυλάκισης και με το σκεπτικό της αποτροπής ανάλογης δράσης στο μέλλον, αποφάσισε η ποινή να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Διαρρήκτης Λάρισα

Πώς συνελήφθη ο διαρρήκτης «superman»

Ο 29χρονος δράστης είχε εξελιχθεί σε πονοκέφαλο των διωκτικών αρχών, καθώς το πρώτο δίμηνο του 2019 διέρρηξε 25 διαμερίσματα στη Λάρισα, στην περιοχή του ΟΣΕ, του ΑΤΑ και της Ανθούπολης αποσπώντας έτσι, σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας μετρητά που ανέρχονται σε 5.270ευρώ, ενώ στις 70.000 ευρώ ανέρχονταν –κατ’ εκτίμηση- η αξία των κλεμμένων χρυσαφικών.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας «διάβασαν» τη δράση του 29χρονου και της 20χρονης φίλης του, που εκτιμάται ότι την αξιοποιούσε ως «τσιλιαδόρο», και στις 5 Μαρτίου 2019 τον συνέλαβαν.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.