Ο Μπουτάρης στη Μελβούρνη

Ο Μπουτάρης στη Μελβούρνη

Ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, πρόκειται να επισκεφθούν την Αυστραλία, προκειμένου να παραστούν στις εκδηλώσεις της Ένωσης Θεσσαλονικέων «Ο Λευκός Πύργος», με αφορμή την 30η επέτειο αδελφοποίησης της πόλης με τη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Ορφανός αναμένεται στη Μελβούρνη στις 19 Νοεμβρίου, επικεφαλής μεγάλης αντιπροσωπείας επιχειρηματιών και ο Γιάννης Μπουτάρης με αντιπροσωπεία του δήμου Θεσσαλονίκης δύο ημέρες αργότερα, στις 21 Νοεμβρίου.

Στη δημοτική αντιπροσωπεία, που θα επισκεφθεί -εκτός της Μελβούρνης- και το Σίδνεϊ, θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σπύρος Πέγκας, Ευστάθιος Παντελίδης και Μιχάλης Κωνσταντινίδης.

Κατά την παραμονή του στη Μελβούρνη, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναμένεται να έχει επαφές για την προώθηση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού προορισμού, ενώ θα επισκεφτεί το Εβραϊκό Μουσείο Ολοκαυτώματος, όπου θα μιλήσει σε εκδήλωση για τον εβραϊκό κόσμο της Θεσσαλονίκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ