Νύχτα “κόλαση” για καλλονή – Χαμός σε διαμέρισμα της Γλυφάδας – Καταγγελίες και…μηνύσεις

Μία νεαρή γυναίκα έζησε τον απόλυτο τρόμο στα χέρια του συντρόφου της μέσα στο διαμέρισμα της στη Γλυφάδα καθώς όπως κατήγγειλε κατά τη διάρκεια έντονου τσακωμού τους την ξυλοκόπησε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, οι γείτονες της γυναίκας πετάχτηκαν ανάστατοι από τα σπίτια τους όταν άκουσαν τον έντονο καβγά του ζευγαριού και τις κραυγές της. Κάποιοι από αυτούς ειδοποίησαν την Αστυνομία λέγοντας ότι άκουγαν μία γυναίκα να καλεί σε βοήθεια.

Όταν οι άνδρες της αστυνομίας έφτασαν στο διαμέρισμα βρήκαν την κοπέλα χτυπημένη και τον σύντροφο της σε έξαλλη κατάσταση. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο τμήμα της περιοχής από όπου η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όταν επέστρεψε στο τμήμα κατήγγειλε τον σύντροφο της ότι τη χτύπησε και στη συνέχεια τη βίασε. Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ζήτησε την ποινική δίωξη του άνδρα για βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Από την πλευρά του ο σύντροφος της κατέθεσε εναντίον της μήνυση για απόπειρα ανθρωποκτονίας υποστηρίζοντας ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει και για κλοπή, καθώς υποστήριξε ότι κάποια στιγμή του είχε “αρπάξει” μεγάλο χρηματικό ποσό προσθέτοντας ότι γνώρισε την εντυπωσιακή γυναίκα ως συνοδό πολυτελείας και ότι στη συνέχεια έγιναν ζευγάρι.

Το ζευγάρι πέρασε τη νύχτα σε ξεχωριστά κελιά στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος της περιοχής και το πρωί της επόμενης μέρας οδηγήθηκε στην Ευελπίδων. Λίγο πριν περάσουν την πόρτα της δικαστικής αίθουσας απέσυραν και οι δύο τις μηνύσεις.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ