Νταλίκα “δίπλωσε” στην Εγνατία Οδό και σκόρπισαν όλα τα εμπορεύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Με κούτες και εμπορεύματα γέμισε η Εγνατία Οδός στο ύψος της Νέας Καρβάλης Καβάλας μετά από ατύχημα που είχε νταλίκα μεταφορικής εταιρίας δημοσίας χρήσεως λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Ο οδηγός της νταλίκας εθνικών μεταφορών με προορισμό την Αλεξανδρούπολη, στο ρεύμα καθόδου προς τη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων έχασε στιγμιαία τον έλεγχο του οχήματος, πιθανότατα από μετατόπιση φορτίου, με αποτέλεσμα να «διπλώσει» και να αδειάσει όλα τα εμπορεύματα στο δρόμο.

 

Ο οδηγός διατήρησε τον έλεγχο της νταλίκας

Όπως αναφέρει το xanthipress.gr, ο οδηγός σταδιακά επιβράδυνε και κινήθηκε στη μέση του οδοστρώματος για να διατηρήσει τον έλεγχο του οχήματος αλλά ο δρόμος γέμισε με εμπορεύματα σε μήκος τουλάχιστον 150 μέτρων ενώ σε περίπτωση που υπήρχαν άλλα οχήματα δίπλα θα υπήρχε μεγάλος κίνδυνος σύγκρουσης οχημάτων.

Η αστυνομία απέκλεισε προσωρινά το σημείο και ρύθμισε την κυκλοφορία, μέχρι να φτάσει νέα νταλίκα που θα φορτώσει τα εμπορεύματα για να μεταφερθούν. Οι καταστροφές είναι αρκετά μεγάλες και σε αυτές τις περιπτώσεις η νομοθεσία προβλέπει ότι η διακίνηση γίνεται με ευθύνη του αγοραστή αν και συνήθως υπάρχει ασφάλιση των ειδών.

 

Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο youtube xanthipress.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.