Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Πολύωρη η αναμονή για ασθενείς με Covid-19

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτές τις ώρες ακόμη μία εξαιρετικά δύσκολη εφημερία στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, με δεκάδες πολίτες να αναμένουν υπομονετικά για ώρες μέχρι να εξεταστούν .

Τα ασθενοφόρα, το ένα μετά το άλλο, φέρνουν συνέχεια ασθενείς τόσο με κορονοϊό όσο και για άλλα επείγοντα περιστατικά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes.gr, τεράστια επιβάρυνση  δημιουργήθηκε από πολίτες οι οποίοι ήθελαν να πραγματοποιήσουν Rapid Test για να βγουν έξω και να διασκεδάσουν είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή, διότι τα σημεία που έκαναν τους δωρεάν διαγνωστικούς ελέγχους, είχαν «πάρει» φωτιά από την επισκεψιμότητα, έπειτα από τα νέα μέτρα που ξεκίνησαν να ισχύουν από το Σάββατο.

Επιπλέον, πολίτης τονίζει στο GRTimes.gr ότι σήμερα επισκέφτηκε το Ορθοπεδικό τμήμα του Νοσ. Παπαγεωργίου για να κάνει μια ακτινογραφία για το πόδι του και περίμενε από τις 12:00 μ.μ. έως τις 20:οο μ.μ. για να ολοκληρώσει την εξέταση. Όπως είπε ο ίδιος, εκείνες τις ώρες οι ουρές ήταν ατελείωτες.

Αυτό που ανησυχεί ιδιαίτερα για άλλη μία μέρα είναι τα πολύ αυξημένα ποσοστά των ασθενών που προσέρχονται με Covid-19. Είναι χαρακτηριστικό πως στις σκηνές που έχουν στηθεί έξω από το χώρο των επειγόντων, βρισκόταν νωρίτερα σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr περίπου 30 ασθενείς με τους πρώτους να περιμένουν επί πολλές ώρες, για να διαπιστωθεί ενδεχομένως αν χρειάζονταν επιπλέον νοσηλεία σε κάποια κλίνη. όπως και έγινε για πολλούς από αυτούς, με τις κλινικές Covid του νοσοκομείου να δέχονται επιπλέον πίεση.

Δείτε παρακάτω εικόνες και video από το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ