Νοσοκομείο Νίκαιας: «Βρέθηκε φωλιά από σφήκες μέσα σε θάλαμο» λέει παθολόγος

Σε σοβαρές καταγγελίες για το νοσοκομείο Νίκαιας προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (05/10) η παθολόγος και πρόεδρος της επιτροπής Λοιμώξεων του νοσοκομείου, Όλγα Κοσμοπούλου. Σύμφωνα με την ίδια, «βρέθηκε μία φωλιά από σφήκες μέσα σε έναν θάλαμο, ο οποίος προφανώς άδειασε».

«Το νοσοκομείο της Νίκαιας είναι πάρα πολύ παλιό» τόνισε, μιλώντας στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» η παθολόγος, όπως και πρόσθεσε πως ο πρώτος όροφος όπου είναι οι παθολογικές κλινικές είναι σε τραγική κατάσταση. «Δεν μπορεί κανείς να ξέρει από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει. Σίγουρα αυτοί δεν είναι χώροι νοσηλείας, χωρίς τουαλέτες μέσα στους θαλάμους».

Ο ίδιος όροφος, σύμφωνα πάντα με την κα Κοσμοπούλου, έχει σε μόνιμη βάση πάρα πολλά κουνούπια. «Χθες, βρέθηκε μία φωλιά από σφήκες μέσα σε έναν θάλαμο, ο οποίος φυσικά άδειασε. Δεν νομίζω να τσίμπησαν ασθενείς».

«Τα κρεβάτια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Ασθενείς, συγγενείς, γιατροί και νοσηλευτές είναι συνωστισμένοι σε άθλιους χώρους» δήλωσε η Όλγα Κοσμοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ