Νίκαια: Η στιγμή που η μηχανή παρέσυρε και εγκατέλειψε τον ηλικιωμένο – ΒΙΝΤΕΟ από το τροχαίο

Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή του τροχαίου με εγκατάλειψη, που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης στη Νίκαια, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Μία μηχανή με δύο αναβάτες παρέσυρε έναν ηλικιωμένο, ο οποίος προσπάθησε να διασχίσει την Πέτρου Ράλλη στο ύψος της οδού Κρέοντος. Ο 83χρονος εκσφενδονίστηκε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Η μηχανή, ωστόσο, έφυγε από το σημείο και οι αναβάτες εγκατέλειψαν αιμόφυρτο τον ηλικιωμένο, πριν φτάσει το ασθενοφόρο.

Ο Alpha μετέδωσε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου, που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι γείτονες έσπευσαν να βοηθήσουν τον 83χρονο, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις τους και έτσι φαίνεται πως οι δύο αναβάτες της λευκής μηχανής -που είχνα πέσει από το δίκυκλο- βρήκαν την ευκαιρία, ανέβηκαν ξανά και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 83χρονος νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Τζάνειο Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να κρίνεται κρίσιμη. Οι συγγενείς του απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ