Νερό… από Σεπτέμβρη

Το νερό νεράκι θα πουν οι κάτοικοι του Διδυμοτείχου καθώς σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, Άρη Γιαννακίδη, το πρόβλημα έλλειψης νερού στην περιοχή θα αρχίσει να λύνεται από Σεπτέμβρη.Ωστόσο δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα οι μελέτες και θα έργα θα χρηματοδοτηθούν από την περιφέρεια.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γιαννακίδη:

«Αντιλαμβάνομαι πόσο σημαντικό και επαχθές είναι το πρόβλημα της έλλειψης του νερού στην καθημερινότητά σας. Ήρθα εδώ στο Διδυμότειχο για να δεσμευτώ απέναντί σας για την οριστική επίλυση αυτού του μεγάλου και χρόνιου προβλήματος.Με τον πιο κατηγορηματικό και σαφή τρόπο σας δηλώνω ότι η Περιφέρεια αναλαμβάνει την υποχρέωση της χρηματοδότησης των αναγκαίων για τη λειτουργία του δικτύου έργων υποδομής. Ο Δήμος Διδυμοτείχου και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Διδυμοτείχου οφείλουν να προχωρήσουν τις διαδικασίες μελετητικής ωρίμανσης των προς ένταξη έργων.

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, του 2012, σε λίγες μέρες δηλαδή, θα είμαστε και πάλι εδώ στο Διδυμότειχο για να πιστοποιήσουμε την πορεία που συμφωνήσαμε σήμερα». 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ