Νέο περιστατικό bullying στο Ηράκλειο: Χτύπησαν μαθητή δημοτικού στα γεννητικά όργανα

Ακόμη ένα περιστατικό bullying ανάμεσα σε ανήλικους σημειώθηκε, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο. Μαθητές δημοτικού χτύπησαν έναν συμμαθητή τους στα γεννητικά του όργανα, λίγα μέτρα έξω από το σχολείο τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretaone.gr, το αγοράκι είχε μόλις σχολάσει και κατευθυνόταν στο σπίτι του, έχοντας παρέα δύο φίλους και συμμαθητές του. Λίγα μέτρα  από το εν λόγω σχολείο, τον περίμεναν οι φερόμενοι ως ανήλικοι δράστες.

Τότε, άρχισαν να χτυπούν τον συμμαθητή τους σε διάφορα σημεία του σώματός του, καθώς και στα γεννητικά του όργανα. Τρομοκρατημένοι οι φίλοι του προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν και να τον γλυτώσουν. Όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο, λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν να απωθήσουν τους δράστες, καθώς γνώριζαν πολεμικές τέχνες.

Από το σημείο έτυχε να περάσει και ένα ασθενοφόρο, με τους διασώστες να βοηθούν το θύμα bullying, ενώ ταυτόχρονα, επί τόπου έσπευσε και μία γυναίκα που σταμάτησε το όχημά της, αφού αντιλήφθηκε το περιστατικό.

Το αγοράκι υποβασταζόμενο πήγε σε σπίτι φίλου του και από εκεί το παρέλαβε έντρομη η μητέρα του.

Άμεσα ενημερώθηκε ο εκπαιδευτικός της τάξης που φέρεται να δήλωσε αναρμόδιος για το περιστατικό καθώς ο ξυλοδαρμός του μικρού μαθητή από συμμαθητές τους έγινε έξω από το σχολείο.

Το περιστατικό μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην αστυνομία.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ