Νέο μάρκετινγκ από τη Signature Travel

Νέο μάρκετινγκ από τη Signature Travel

Με “δράσεις” και “πολιτισμό” η εταιρεία Signature Travel ανοίγεται από εδώ και στο εξής στην ελληνική αγορά. Με ένα νέο τρόπο προσέγγισης της ήδη υπάρχουσας η δυνητικής της πελατείας, η ταξιδιωτική εταιρεία signature travel, επικοινωνεί τα προϊόντα της.

 

 

Πρόκειται για μια συνεργασία που αναπτύσσεται με τις  αίθουσες παρουσιάσεων του AEGEAN COLLEGE, επί της οδού Πανεπιστήμιου 17 στην Αθήνα, χρησιμοποιώντας τον άρτιο εξοπλισμό του εκπαιδευτικού κέντρου σε ένα μοναδικό περιβάλλον design και πολιτισμού.

 

Με παρουσιάσεις προορισμών που περιλαμβάνουν: video προβολές, ομιλίες, κοινωνική συζήτηση, πολιτιστικά δρώμενα, ανάγνωση ταξιδιωτικής λογοτεχνίας και άλλες εκπλήξεις ανάλογα με τον προορισμό και τη … διάθεση!

Η πρώτη παρουσίαση με υπογραφή είχε θέμα την Κωνσταντινούπολη ενώ η ανταπόκριση, τόσο από καλλιτεχνικής πλευράς όσο και από συμμετοχή του κόσμου, ήταν απόλυτα επιτυχής. Η διοικητική ομάδα του signature travel και οι επαγγελματίες ξεναγοί μίλησαν στο κοινό, ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης ανάγνωσε ταξιδιωτική λογοτεχνία ενώ το Βυζαντινό Ωδείο, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Σκεντέρη ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους σε μαγικές μελωδίες Ελλήνων συνθετών.

Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με κεράσματα και κρασί από τους βιολογικούς αμπελώνες του κτήματος Θεοδωρακάκου της Λακωνίας.

Για την επόμενη παρουσίαση και για έγγραφη στη λίστα καλεσμένων απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του Signature travel: 2103245620

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ