Νεκρός δικηγόρος στην Τροιζηνία: Έφερε “χαρακιά” από τη μία άκρη του κεφαλιού στην άλλη – Νέα στοιχεία

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Τροιζηνία, σχετικά με τον θάνατο ενός 58χρονου γνωστού δικηγόρου. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός, στη μονοκατοικία όπου διέμενε, χθες. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ηλία Μπογιόκα, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος προκλήθηκε βαριές κακώσεις στο κεφάλι από τέμνον όργανο και επίσης φέρει θλαστικό τραύμα στην σπονδυλική στήλη.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, μεταδίδει το Star.gr, το θύμα φέρει “χαρακιά” απ’ τη μια ως την άλλη κροταφική χώρα και υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία. Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό, πεσμένο στο πάτωμα, ένας φίλος του και σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν, δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο σπίτι. Από την αυτοψία φαίνεται ότι πρέπει να αιφνιδιάστηκε και να είχε αποκοιμηθεί στο κρεβάτι του, αν και φορούσε το πουκάμισό του και μια φόρμα – παντελόνι.

Ο δικηγόρος έμενε μόνος τους στο διαμέρισμα, ενώ στον από κάτω όροφο διέμενε η 91χρονη μητέρα του, η οποία δεν φαίνεται να άκουσε κάτι απ’ όσα συνέβησαν στο σπίτι του γιου της.

Ο αδελφός του θύματος, που είναι επίσης δικηγόρος, μίλησε στην ίδια εκπομπή. “Αυτή τη στιγμή δεν έχω πλήρη εικόνα της κατάστασης διότι βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των αρμόδιων Αρχών, η οποία θα προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του συμβάντος… Διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και υπάρχουν ενδείξεις ότι πιθανόν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, ίσως είναι η επικρατέστερη αλλά σας το λέω με κάθε επιφύλαξη διότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη”, είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ