Νεκρό μουλάρι στη Σέριφο: Οι καταγγελίες ότι πέθανε αβοήθητο και η απάντηση του δημάρχου – «Συκοφαντίες όσα λέγονται»

Ανάστατη παραμένει η Σέριφος για το περιστατικό με το μουλάρι που εντοπίστηκε νεκρό σε αυλή οικοπέδου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το μουλάρι ξεψύχησε σε οικόπεδο του νησιού, με ντόπιους και τουρίστες να κάνουν σχετική καταγγελία στην αστυνομία.

Όπως αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του MEGA, το ζώο άνηκε στην οικογένεια του δημάρχου της Σερίφου. Στην αρχή έγινε λόγος για τον πατέρα του, ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του διέψευσε την πληροφορία ότι ήταν ο ιδιοκτήτης του ζώου.

Μιλώντας στο MEGA, ο δήμαρχος του νησιού έδωσε τη δική του απάντηση για το περιστατικό.  «Αφενός μεν γίνεται τώρα μια συζήτηση για μέρες. Πόσες ημέρες ήταν; Γιατί αυτή η στιγμή που βλέπετε εκεί είναι μιας ώρας το πολύ, δεν υπάρχουν δηλαδή ημέρες. Αυτός που τα λέει είναι συκοφάντης», λέει ο Κωνσταντίνος Ρεβίνθης.

«Εσείς θεωρείτε ότι είναι δυνατόν να υπέφερε ένα ζώο μέρες και να μην έχει παρέμβει κανένας; Αυτός που το λέει, δεν λέει ότι είναι του τάδε, λέει ότι είναι του πατέρα του δημάρχου, κάτι το οποίο είναι ψευδές, προφανώς με δόλο για να βλάψει τον δήμαρχο. Είναι ενός θείου μου. Αλλά από πότε είναι τεκμήριο ενοχής το ότι κάποιος είναι συγγενής του δημάρχου; Βασανισμένο γιατί ήταν; Ένα ζώο το οποίο είναι 38 ετών και έχει ξεπεράσει το προσδόκιμο ηλικίας και είναι γέρικο και ήρθε η ώρα του να αποβιώσει, δε σημαίνει ότι το βασάνισε ο ιδιοκτήτης του. Ο χώρος στον οποίο ζει ένα μουλάρι, είναι το χωράφι, όχι σε σαλόνι».

«Πέρασαν τόσοι άνθρωποι και κανείς δεν ειδοποίησε τον δήμαρχο; Εγώ το έμαθα επειδή μου έστειλαν το βίντεο. Το ζώο αυτό ήταν 38 ετών, πάρα πολύ μεγάλο σε ηλικία, γέρασε και ήρθε η ώρα του να αποβιώσει. Δεν είναι δεμένο. Το ζώο αυτό είναι σε ένα χωράφι, στον φυσικό του χώρο. Εφόσον ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης και εγώ εν συνεχεία, αμέσως καλέσαμε έναν γιατρό διότι η κτηνίατρος δεν υπήρχε εκεί πέρα. Μίλησε με την κτηνίατρο και έκανε δύο ενέσεις στην ουσία, παυσίπονες, για να καταλαγιάσει λίγο τον πόνο του ζώου γιατί ήταν στις τελευταίες του στιγμές», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ