«Νεκρά» τα φανάρια

Αδιαφορία, ασυνεννοησία ή ανικανότητα. Το σίγουρο είναι πως την Κυριακή το μεσημέρι αποδείχθηκε με τον πλέον ακραίο τρόπο η έλλειψη των στοιχειωδών για την ασφάλεια του πολίτη και ειδικότερα των οδηγών που κινούνται στους δρόμους της Πάτρας. Και δεν μιλάμε για κάποια συνοικιακή οδό εκτός κέντρου αλλά για την Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών και από τα Μποζαΐτικα εως και την οδό Αμερικής.

Συνεργεία της ΔΕΗ από νωρίς το πρωί πραγματοποιούσαν εργασίες στο δίκτυο. Το ρεύμα είχε κοπεί. Οι φωτεινοί σηματοδότες σε κομβικά σημεία της Ν.Ε.Ο. ήταν “νεκροί”. Ούτε καν παλόμενα δεν ήταν τα φανάρια για να προειδοποιούν τους οδηγούς. Οι οποίοι περνούσαν τις διασταυρώσεις ρισκάροντας τη ζωή τους. Τροχονόμος πουθενά! Γιατί, κανείς δεν ξέρει. Ίσως επειδή ήταν Κυριακή; Δεν έβγαιναν οι υπηρεσίες;

Γύρω στις 14.45 ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και δύο οχήματα είχαν καταλήξει στραπατσαρισμένα στη μέση του δρόμου. Επικράτησε πανικός. Καταστηματάρχες και άλλοι οδηγοί έσπευσαν να δουν σε τι κατάσταση ήταν οι οδηγοί των οχημάτων που είχαν εμπλακεί στο τροχαίο. Ενας από τους οδηγούς είχε χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν δυο ασθενοφόρα για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους. Αλλοι τα έβαζαν με την τροχαία που έφθασε μόνο όταν έγινε το τροχαίο και άλλοι τα έβαζαν με τα συνεργεία της ΔΕΗ.

Δείτε το βίντεο.Πηγή: pelop.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ