Νέες καταγγελίες για «ψευδείς εμβολιασμούς» στην Πάτρα

Νέες καταγγελίες για «ψευδείς εμβολιασμούς» έφτασαν στα χέρια του Ιατρικού Συλλόγου στην Πάτρα.

Και όλα αυτά ενώ είναι σε εξέλιξη η κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, την οποία διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, Κωνσταντούλα Αθανασοπούλου, με αφορμή τα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» για γιατρό εμβολιαστικού κέντρου, ο οποίος φέρεται να έχει κάνει ψευδείς εμβολιασμούς έναντι αμοιβής.

Δύο πολίτες κατήγγειλαν μέσω δύο γιατρών (των γιατρών τους) ότι νοσηλεύτρια Εμβολιαστικού Κέντρου της Πάτρας έκανε ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή κατόπιν συνεννόησης και χρηματικής αμοιβής, δεν κάνει το εμβόλιο στο μπράτσο του πολίτη, αλλά είτε το κάνει σε ρούχο, είτε… «αδειάζει» το περιεχόμενό του στο πάτωμα.

«Οι καταγγελίες είναι επώνυμες, όμως κανείς εκ των τεσσάρων, δηλαδή οι γιατροί ή οι πολίτες δεν θέλουν να μιλήσουν, προφανώς για ευνόητους λόγους» όπως δηλώνει στην «Πελοπόννησο» η κα Μαστοράκου.

Σημειώνεται ότι εκτός των δύο παραπάνω περιπτώσεων έγιναν καταγγελίες από μία γυναίκα για δύο άτομα, μία κομμώτρια και έναν επιχειρηματία,  που πλήρωσαν για να εξασφαλίσουν πιστοποιητικό μέσω εικονικού εμβολιασμού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ