Νέες αποκαλύψεις στο θρίλερ της δολοφονίας της Αγραφιώτου –ΒΙΝΤΕΟ

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για το θρίλερ της δολοφονίας της εύπορης Αθηναίας, Ελευθερίας Αγραφιώτου, από την οικιακή της βοηθό.

Μάρτυρας- «κλειδί», έσπασε τη σιωπή της μέσα από τα κρατητήρια της ΕΛ.ΑΣ. όπου βρίσκεται. Είναι το τελευταίο πρόσωπο που είδε την άτυχη γυναίκα πριν εξαφανιστεί και δολοφονηθεί και μίλησε για πρώτη φορά στην Αγγελική Νικολούλη.

Η Ία, η 30χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός, το «μάτι και το αυτί» στο διαμέρισμα του Νέου Ηρακλείου, αποκάλυψε στη δημοσιογράφο στοιχεία –«φωτιά», που κανείς μέχρι σήμερα δεν γνώριζε.

Τελευταία, η Ελευθερία Αγραφιώτου κάθε Τρίτη και Πέμπτη έφευγε από το σπίτι για πάνω από μία ώρα, λέγοντας πως πήγαινε για φυσικοθεραπεία. Δεν ανέφερε όμως ποτέ σε ποιον και που.

Η οικιακή βοηθός αποκάλυψε πως πριν ακόμα το διαμέρισμα ερευνηθεί και σφραγιστεί από την Αστυνομία, από το δωμάτιο της Ελευθερίας άτομα του περιβάλλοντος της πήραν έγγραφα, ένα παλιό κινητό και τον φορητό υπολογιστή της.

Η μαρτυρία αυτή προκάλεσε την παρέμβαση του αγαπημένου της βαφτισιμιού που διευκρίνισε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος από τη Μόσχα όπου σπουδάζει, τα εξής: Οι ντετέκτιβ που προσέλαβε του ζήτησαν να του παραδώσει το λάπτοπ του θύματος, τη συσκευή του παλιού κινητού που χρησιμοποιούσε, αλλά και προσωπικά έγγραφα της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Η ανησυχία για την τύχη της νονάς του τον οδήγησαν να πάρει από το σπίτι χωρίς να το πολυσκεφτεί τα προσωπικά της στοιχεία, τα οποία χρειάζονταν και για την έκδοση Silver Alert.

Το πρωί της μοιραίας μέρας, η Αγραφιώτου ανέφερε στην οικιακή βοηθό πως θα πήγαινε στο Χαλάνδρι για να πληρώσει το οξυγόνο που χρησιμοποιούσε η άρρωστη μητέρα της. Το ίδιο απόγευμα όμως, ένας κούριερ πήγε στο σπίτι με αποδείξεις, που έδειχναν ότι είχε πληρώσει τους λογαριασμούς στο κατάστημα την προηγούμενη μέρα. Για κάποιο λόγο το θύμα δεν ήθελε να αποκαλύψει πού θα πήγαινε.

Όταν η οικιακή βοηθός έτρεξε να ειδοποιήσει για την εξαφάνιση, άτομα του στενού κύκλου της Ελευθερίας, δεν προθυμοποιήθηκαν να τη βοηθήσουν. Τότε άρχισε να ψάχνει μόνη της σε νοσοκομεία, χωρίς αποτέλεσμα.

Επιμένει πως κάλεσε το θύμα δύο φορές στο κινητό της τηλέφωνο γύρω στις πέντε με πέντε και μισή το απόγευμα, το οποίο χτυπούσε και μετά σαν κάποιος να το έκλεισε. Όταν επιχείρησε να την πάρει για τρίτη φορά, το κινητό ήταν κλειστό. Το γεγονός προκαλεί ερωτηματικά γιατί στο δεύτερο και τρίτο υπόγειο γκαράζ του πολυκαταστήματος, τα κινητά τηλέφωνα δεν έχουν σήμα.

Η 30χρονη Γεωργιανή διέψευσε τον Αλβανό κηπουρό της Αγραφιώτου ότι σκόπευε να την απολύσει και δήλωσε πως τον γνώρισε από κοντά για πρώτη φορά, μία μέρα μετά την εξαφάνιση.

Πηγή: anikolouli.gr

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μια ανάσα από τον δολοφόνο της Αγραφιώτου

Νέες αποκαλύψεις στην υπόθεση της Αγραφιώτου: H κόντρα με την οικιακή βοηθό και τα σχέδια για την Κύπρο – BINTEO

«Ορφανά» αποτυπώματα και DNA στην υπόθεση Αγραφιώτου

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ