Νέες αποκαλύψεις για τη ψευτογιατρό: Έταζε χημειοθεραπείες με υψηλές ταρίφες – ΒΙΝΤΕΟ

Νέες αποκαλύψεις έφερε στο φως της δημοσιότητας το Mega για τη δράση της ψευτογιατρού που εμφανιζόταν ιατροδικαστής και γιατρός- εξωτερική συνεργάτης, του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Εκτός όσων δήλωσε στο MEGA ο επί χρόνια φίλος και κουμπάρος της, που κάποια στιγμή διαπίστωσε την απάτη που είχε στηθεί σε βάρος της άρρωστης συζύγου του, νέα στοιχεία καταθέτουν πρόσωπα, που δηλώνουν ότι εξαπατήθηκαν από την «ψευτογιατρό».

Η περιπέτεια του κ. Τάσου Αποστολίδη, που βγήκε επώνυμα και κατήγγειλε την επί 28 χρόνια φίλη και κουμπάρα του, η οποία τους έταζε δήθεν γνήσιες χημειοθεραπείες με κόστος 1370 ευρώ, προκάλεσε την οργή και άλλων ανθρώπων που έπεσαν θύματά της.

Η χάρη της «μαϊμού» ιατροδικαστού έφτασε μέχρι και την Βουλγαρία. Η γυναίκα που μιλάει στο MEGA, πρόλαβε να την καταλάβει μετά το πρώτο φακελάκι που της κατέθεσε για να της βγάλει κάρτα στο Θεαγένειο, ώστε να πάρει σειρά για το χειρουργείο που έπρεπε να υποβληθεί για την αφαίρεση κακοήθη όγκου.

Όταν υποψιάστηκε η ασθενής ότι κάτι συμβαίνει της ζήτησε αποδείξεις για όσα ζητάει. Τότε άρχισε τις απειλές για τις εξετάσεις που υποτίθεται ότι έστειλε στην Αθήνα.

Με ανάλογη συμπεριφορά ήρθε αντιμέτωπη και η Θεσσαλονικιά που της έταξε άδεια ταξί, με την τότε ιδιότητά της ως δημοτική σύμβουλος σε δήμο της Δυτικής Θεσσαλονίκης, από την οποία κατάφερε να αποσπάσει 2.500 ευρώ.

Αν και έχουν περάσει 3 χρόνια από την περιπέτειας της υγείας της συζύγου του, ο Τάσος Αποστολίδης ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει την απάτη που βίωσε από έναν άνθρωπο που θεωρούσε αδερφή του. Αν και θέλει να πει πολλά για την γυναίκα που εκμεταλλευόταν τον καρκίνο του ανθρώπου του, η συναισθηματική του φόρτιση δεν τον βοηθάει.

Η κυρία με την ψεύτικη ποδιά γιατρού, που παρουσιάστηκε ως σωτήρας για δεκάδες ανθρώπους που ήρθαν αντιμέτωποι με τον καρκίνο, φέρεται να έχει απλώσει τα δίχτυα της σε πολλά μέρη της Βορείου Ελλάδος. Εκτός από τα χωριά της Καβάλας και τη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν καταγγελίες για την περιοχή της Νάουσας και της Έδεσσας.

Δείτε το βίντεο από το Mega:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ