Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του Γάλλου τουρίστα στην Κρήτη: Τον σκότωσαν με ψαλίδι – Tι υποστηρίζει η γυναίκα-μυστήριο

Ένα ψαλίδι είναι το φονικό εργαλείο που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 56χρονου Γάλλου τουρίστα, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Τσούτσουρα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.gr, oι αστυνομικές Αρχές είναι πεπεισμένες ότι βρίσκονται μπροστά σε εγκληματική πράξη γι’ αυτό και η 44χρονη Γαλλίδα που βρέθηκε στο δωμάτιο μαζί με τον νεκρό Γάλλο, έχει ήδη συλληφθεί, και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα έφερε τραύματα στο στήθος ενώ λίγο πριν ο Γάλλος βρεθεί νεκρός από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου, είχε προηγηθεί καβγάς καθώς ακούστηκε φασαρία.

Η ίδια, κατά πληροφορίες, υποστηρίζει ότι ο 56χρονος Γάλλος αυτοτραυματίστηκε ενώ ένα ακόμη στοιχείο είναι ότι και οι δύο είχαν νωρίτερα καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Οι δυο τους είχαν φτάσει πριν από λίγες ημέρες στο νησί για να κάνουν διακοπές όμως το ταξίδι έκρυβε δυσάρεστες εκπλήξεις…Πηγή: ekriti.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ