Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία στα Γρεβενά: Ο μητροκτόνος είχε σκοτώσει και την γιαγιά του

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία στα Γρεβενά, με θύμα μια 83χρονη.

Ο 59χρονος γιος της ηλικιωμένης, συνελήφθη για τον θάνατό της και κατηγορείται ότι την στραγγάλισε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enikos.gr ο δράστης είχε σκοτώσει το 1993 και την γιαγιά του. Τότε είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος της ηλικιωμένης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν.

Η… βιαστική κηδεία και τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του, ο γιος της 83χρονης πήγε σε γραφείο τελετών, ζητώντας να γίνει η κηδεία της μητέρας του… βιαστικά.

Ωστόσο, τον ενημέρωσαν ότι θα έπρεπε πρώτα να πάει στην αστυνομία ώστε να έχει τα απαραίτητα έγγραφα για να τελεστεί η κηδεία. Ο 59χρονος ουσιαστικά αναγκάστηκε να μεταβεί στις αστυνομικές Αρχές για να δηλώσει τον θάνατο της μητέρας του αργά χθες το βράδυ. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν, γιατί ενώ η μητέρα του είχε πεθάνει από το πρωί, εκείνος ενημέρωσε το βράδυ τις Αρχές με καθυστέρηση άνω των 12 ωρών, ο 59χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Επειδή ο θάνατος της άτυχης ηλικιωμένος ήταν αιφνίδιος, δόθηκε εντολή για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, που έδειξε ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ