Νέες αποκαλύψεις για σκηνοθέτη: Το διαμέρισμα στην πλατεία Καραϊσκάκη, οι ανήλικοι και οι μαρτυρίες γειτόνων

Σοκ προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για ηθοποιό-σκηνοθέτη, που καταγγέλλεται αυτή την περίοδο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε το Mega, οι καταγγελίες αφορούν στην παρουσία ανηλίκων, σε οροφοδιαμέρισμα που βρίσκεται κοντά στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, άνθρωποι που ζουν στην ίδια γειτονιά μιλούν για συνεχή παρουσία ανήλικων αγοριών κυρίως από το Πακιστάν, το Ιράκ και από χώρες των Βαλκανίων, στο εν λόγω διαμέρισμα, την τελευταία 10ετία. Όπως σημειώνουν, ο σκηνοθέτης έφερνε τα ανήλικα παιδιά, “αμούστακα” όπως τα χαρακτήρισαν, με τη μηχανή του ή αυτά επισκέπτονταν μόνα τους το διαμέρισμα. Όταν οι γείτονες τα ρωτούσαν ”που πάνε”, εκείνα έλεγαν το όνομα του καλλιτέχνη και τον όροφο που μένει και στη συνέχεια πήγαιναν στο διαμέρισμα.

Όταν άνθρωποι της περιοχής, τον προσέγγισαν και του επέστησαν την προσοχή ώστε να μην συμβεί κάτι παρόμοιο με τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, ο ίδιος απαντούσε πως δεν συμβαίνει κάτι και ότι όσοι έρχονται είναι μαθητές του στη σχολή.

Αιτιολογούσε, δε, την παρουσία των ανήλικων αλλοδαπών, με το επιχείρημα συμμετέχει σε εθελοντικό πρόγραμμα για μαθήματα θεάτρου σε ανήλικους από ξένες χώρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, το 2015 άγνωστος επισκέπτης είχε κλειδώσει τον καλλιτέχνη στο μπαλκόνι του σπιτιού του, τον είχε κλέψει και εκείνος χρειάστηκε την βοήθεια των γειτόνων του για να απεγκλωβιστεί.

Δείτε το ρεπορτάζ του Mega

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ