Νέα υπόθεση revenge porn: Είχε βάλει κρυφές κάμερες στο σπίτι της συντρόφου του και την εκβίαζε μετά τον χωρισμό τους

Μία νέα υπόθεση revenge porn βλέπει το φως της δημοσιότητας. Ένας άνδρας λίγους μήνες μετά τον χωρισμού του με μία γυναίκα, διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές, τις οποίες είχε βιντεοσκοπήσει με κρυφές κάμερες, που είχε εγκαταστήσει στο σπίτι της γυναίκας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «TLive», η γυναίκα λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της, ανακάλυψε σοκαρισμένη ότι κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο κάποια βίντεο που περιείχαν προσωπικές της στιγμές με τον πρώην σύντροφό της. Συγκεκριμένα για τα συγκεκριμένα βίντεο ενημέρωσαν την γυναίκα κάποιοι φίλοι της. Εκείνη επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος παραδέχτηκε ότι έχει εμπλοκή στο θέμα της διαρροής των βίντεο στο διαδίκτυο. Όπως ανέφερε η ίδια, σκοπός του ήταν να την εκβιάσει και να της αποσπάσει χρήματα.

Η γυναίκα απευθύνθηκε σε δικηγόρο για να ακολουθήσει την νομική διαδικασία, αλλά και σε ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει πώς μαγνητοσκοπήθηκαν οι προσωπικές τους στιγμές. Η ίδια παρατήρησε ότι τα βίντεο προέρχονταν μέσα από το σπίτι της και δεν ήξερε πως είχε γίνει η βιντεοσκόπηση, καθώς δεν είχε δώσει ποτέ την συγκατάθεσή της. Ο ερευνητής, αφού παρατήρησε τις γωνίες λήψης των βίντεο, ανακάλυψε δύο κρυφές κάμερες στο σπίτι της κοπέλας. Η μία βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού και η δεύτερη μέσα σε ένα φωτιστικό στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας της.

«Το έκανε για να με εκβιάσει»

«Πριν από λίγο διάστημα είχα κάποια σχέση με κάποιον κύριο. Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο χώρισα και περίπου 1,5 μήνα μετά από το χωρισμό μας ειδοποιήθηκα από φιλικά μου πρόσωπα ότι κυκλοφορούν κάποια βίντεό μου στο διαδίκτυο» ανέφερε αρχικά η γυναίκα.

Και συνέχισε: «Το διαπίστωσα. Πήρα τηλέφωνο τον πρώην σύντροφό μου και εκείνος ατάραχος μου παραδέχτηκε ότι εκείνος τα είχε ανεβάσει, λέγοντάς μου “ευκαιρία να βρεθούμε να το συζητήσουμε και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να τα κατεβάσω”. Βρεθήκαμε. Εκεί αρχίζει να γίνεται ανυπόφορο το πράγμα. Ένας από τους όρους του για να κατεβάσει τα βίντεο ήταν να κάτσω να δω και εγώ κάποια άλλα δικά του βίντεο, αντίστοιχου περιεχομένου. Παρόλα αυτά δεν τα κατέβασε».

«Με την δική του έρευνα, ο ερευνητής διαπίστωσε ότι βιντεοσκοπούμουν, εν αγνοία μου, με κρυφή βιντεοκάμερα που ήταν στο φωτιστικά στην κρεβατοκάμαρα και υπήρξε και κάποια στο σαλόνι. Το νόημα της κρυφής κάμερας ήταν να μπορεί να με εκβιάσει χρηματικά όπως και έκανε» κατέληξε η γυναίκα.

Ένας τεχνικός μιλώντας στο «TLive» ανέφερε πως οι κάμερες αυτές μπορούν να μαγνητοσκοπήσουν κάθε γωνία του χώρου και πως καταγράφουν καλά τον ήχο, ενώ είναι εύκολο να κάνεις και ζουμ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ