Θανάσης Κατερινόπουλος: Νέα δήλωση “βόμβα” για την Πάτρα – “Λένε διάφορα ενώ έχουν την φωλιά τους λερωμένη”

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως για το θρίλερ με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Ο Θανάσης Κατερινόπουλος προχώρησε σε μία δήλωση “βόμβα” αναφορικά με τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούν στον θάνατο της Ίριδας.

Συγκεκριμένα, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών ζήτησε από την Ασφάλεια Πατρών τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr επικρατεί αναστάτωση για το πώς αυτά διέρρευσαν στον Τύπο. Και αυτό, γιατί το cd που περιέχει τις συγκεκριμένες φωτογραφίες βρίσκεται σε συγκεκριμένο γραφείο στην Ασφάλεια Πατρών. Το συγκεκριμένο cd ζήτησε το Ανθρωποκτονιών, ενώ αναμένεται να παρουσιαστεί και στους δύο πραγματογνώμονες που έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη, υποστήριξε πως ο ίδιος δεν εμπιστεύεται κάποιους από την Ασφάλεια Πατρών. «Έχω τους δικούς μου λόγους να μην τους εμπιστεύομαι. Χαίρομαι που ανέλαβε την υπόθεση το Ανθρωποκτονιών. Δεν μου αρέσει να βλέπω να κυκλοφορούν κάποιοι και να λένε διάφορα στον αέρα που την φωλιά τους την έχουν λερωμένη στο παρελθόν» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Ταξίαρχος εν Αποστρατεία.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.