Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός έπειτα από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο

Σύνοψη από το

  • Νέα τραγωδία σημειώθηκε την Κυριακή στην Πάτρα, όπου ένας 75χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.
  • Ο άνδρας, πρώην διαιτητής του βόλεϊ, βρέθηκε μετά από έκρηξη σε διώροφο σπίτι στις Δάφνες Καστελλόκαμπου, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.
  • Η πυροσβεστική έσπευσε άμεσα στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον ιδιοκτήτη, ενώ οι έρευνες για τα αίτια της έκρηξης συνεχίζονται.
Το AI widget του enikos.gr δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του AI Launchpad των FT, το οποίο υποστηρίζεται από το GNI.
Το κείμενο της σύνοψης ελέγχεται από έμπειρους δημοσιογράφους.

Νέα τραγωδία σημειώθηκε την Κυριακή στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ένας 75χρονος, πρώην διαιτητής του βόλεϊ ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μετά την έκρηξη σε διώροφο σπίτι στις Δάφνες Καστελλόκαμπου, το οποίο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Η πυροσβεστική έσπευσε άμεσα στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον ιδιοκτήτη.

Οι έρευνες για τα αίτια της έκρηξης συνεχίζονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK