Νέα στοιχεία στην υπόθεση με τις θυρίδες: Σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη ο 58χρονος που συνελήφθη

Ένας 58χρονος συνελήφθη, σε περιοχή της Αττικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία της διάπραξης 4 διαρρήξεων και μίας απόπειρας διάρρηξης σε θυρίδες τράπεζας στο Χαλάνδρι, η οποία διαπιστώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 58χρονος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν, μεταξύ άλλων για αδικήματα όπως κλοπές, απάτες, υπεξαίρεση, συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε απάτες με υπολογιστές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος που συνελήφθη για το ριφιφί στις θυρίδες είναι ο Βασίλης Γκουρούσης, σύζυγος της πασίγνωστης αισθητικού και τηλεπερσόνας Τέτας Καμπουρέλη. Όπως αναφέρει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στον χώρο εντοπίστηκε DNA του 58χρονου σε σημείο διερρηγμένης θυρίδας, κάτι που επέτρεψε την ταυτοποίηση του.

Τι εντοπίστηκε στο σπίτι του

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του 58χρονου, σε κατάστημα και σε θυρίδα που διατηρούσε στο συγκεκριμένο τραπεζικό υποκατάστημα εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

  • κλειδί θυρίδας και ρολόι χειρός μεγάλης αξίας,
  • κινητό τηλέφωνο,
  • δύο αναδιπλούμενα μαχαίρια και επτά κατσαβίδια, καθώς και
  • 680 ευρώ, πλήθος εγγράφων, αποδείξεων και παραστατικών τραπεζών

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ