Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της φοιτήτριας – Αποτυπώματα του 19χρονου εντοπίστηκαν στην πόρτα του οδηγού του βαν

Στην έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας αναφέρεται ότι αποτυπώματα και DNA του 19χρονου εντοπίστηκαν στο ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτυπήθηκε η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη.

Νέα εξέλιξη αποτελεί η πληροφορία ότι τα αποτυπώματα του 19χρονου βρέθηκαν και στο χερούλι της πόρτας του οδηγού του βαν με το οποίο μεταφέρθηκε η αδικοχαμένη φοιτήτρια.

Σημειώνεται ότι αποτυπώματα των δύο κατηγορουμένων, του 19χρονου και του 21χρονου Ροδίτη, βρέθηκαν επίσης στο μπουκάλι της βότκας που ήπιαν και οι τρεις το μοιραίο βράδυ και σε διάφορα αντικείμενα στο εξοχικό στους Πευκούς.

Οι δυο φερόμενοι ως δράστες της δολοφονίας της φοιτήτριας στη Ρόδο βρίσκονται πλέον στις φυλακές Γρεβενών. Αρχικά στο Φελλί μεταφέρθηκε από τον Αυλώνα (λόγω του ξυλοδαρμού του από συγκρατούμενους) ο 19χρονος Αλβανός και λίγο αργότερα έφτασε στις φυλακές και ο 21χρονος Έλληνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο πρώτος μεταφέρθηκε, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφάλειας, στο νοσοκομείο των Γρεβενών προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων, ώστε προληπτικά να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του ακριβώς την ημέρα εισαγωγής του στο σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών.

Ο 19χρονος θα βρίσκεται για αρκετές εβδομάδες, τουλάχιστον, σε διαφορετικούς χώρους με τον 21χρονο, ενώ και οι δυο θα παραμείνουν αρχικά και σε απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους των φυλακών στο Φελλί.

Η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει αυστηρά μέτρα για την ασφάλειά τους αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της κράτησης και των δυο στο Φελλί, ειδικά μετά τα όσα συνέβησαν στον Αυλώνα και την έκταση που έχει λάβει το όλο θέμα.

Πηγή πληροφοριών: kozanimedia.gr, Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ